Trimsalon Mariel Ootmarsum
Trimsalon Mariel Ootmarsum

 

 

Bij de aanschaf van een puppy komt veel kijken. Er moet met van alles rekening worden gehouden, het is immers allemaal nieuw. Daar hoort dus ook vachtverzorging bij!

Het is belangrijk van jongs af aan te beginnen met vachtverzorging. U kunt uw hond thuis laten wennen aan de kam door de pup op de tafel te zetten en te laten ruiken aan de kam. Maak het leuk door iets lekkers als beloning te geven. Zo wennen ze er snel aan en is het niet meer zo eng.

Om het voor u en de hond nog makkelijker te maken bent u bij mij van harte welkom om met uw pup kennis te maken in de trimsalon.

Uiteraard is dit kosteloos, de pup mag dan lekker even rond snuffelen en op de trimtafel. Uw pup kan dan direct kennis maken met de borstel en allerlei andere attributen. Onder het genot van een kop koffie krijgt u advies over het gebruik van borstels, kammen, en vachtverzorging.

Het scheelt een hoop stress voor de hond als u vroeg aan gewenning begint                                                                                                                              en dat is prettiger voor u en de hond.

Neem gerust contact met mij op, dan maak ik graag tijd voor u vrij!